Kabát szövetek - Vízlepergető textilek - 46 termék

Textil minden időre!

textilek A ruha anyagok kiválasztása kényes feladat, hiszen nem csak arra kell ügyelni, hogy mennyire jól szabható az adott textil, vagy hogy milyen az esése, hanem arra is, hogy milyen módon lesz a későbbiekben felhasználva.

De miért is érdemes vízlepergető termékek mellett dönteni, ha felsőruházatról van szó?

A kabátok, dzsekik az év bármely szakában szükségessé válhatnak, hiszen kisebb esőzések vagy egyéb csapadék valamennyi évszakban egyaránt előfordulhat. Azonban ez nem mindig olyan mértékű, hogy érdemes legyen miatta esernyőt nyitni vagy esőkabátot húzni! Viszont ha ennek ellenére sem szeretnénk, hogy a kabát alatt a ruházatunk átázzon, vízpöttyös legyen, akkor a vízlepergető textilek sokat segítenek.

Mindemellett persze az sem elhanyagolható szempont, hogy sokan utazásnál pont az olyan ruhadarabokat részesítik előnyben, melyek több fronton is megállják a helyüket. Ki szeretne a bőröndök mellett még egy esernyőt is vinni a kezében? Akkor már hasznosabb egy vízlepergető textilből készült felső.

Szeretné Ön is kihasználni ezeknek a textileknek az előnyeit? Akkor rendeljen bátran méteráru webáruházunkból!


 

 • Lakk és műbőr textilek

  Lakk és műbőr textilek

  Ezek a hightech anyagok viszkóz vagy oamut alapra rá ragasztott, kent, préselt  technikával készülnek.Lakk, festék,műanyag felületekkel készülnek és nagyon mutatósak.

  Kabátok, mellények, ruhák, táskák,kiegészítők készítéséhez ajánlottak.

  Kezelhetőség:Felületük miatt nem mosható és nem vasalható anyagok,kezelését szakemberre kell bízni!

  Részletek…

 • Ballonok és impregnált vásznak

  Ballonok és impregnált vásznak

  A ballonok és impregnált vásznak olyan kabát és szabadidős tevékenységhez alkalmas anyagok melyek bizonyos ideig képesek a vízet lepergetni.De semmiképpen nem vízállóak.Természetes anyagból leginkább pamutból vagy polyészterrel kevereve készülnek,enyhén gyűrődnek,de felületük könnyen rendeződik.

  Kabátok,dzsekik készítéséhez,gyermek és női-férfi öltözetekhez egyaránt javasoljuk.

  Kezelhetőség:Általában ha bélelt darabokról beszélünk akkor tisztítható,de kézzel moshatóak és szabás előtt érdemes avatani.Vasalhatósága a kezelt felülettől függ!

  Részletek…

 • steppelt anyagok

  steppelt anyagok

  Melegítő közbéléssel összedolgozott,steppelt anyagok,melyekből gyorsan és könnyen készülhetnek kabátok,mellények és szoknyák a téli időszakra.

  Kezelhetőség:Vegyileg tisztítható!

  Részletek…