Lakástextilek - Függöny anyagok - 61 termék

Hogyan válasszon függönyanyagot?

Lakástextil webáruházunkban széles választékban talál függönyanyagokat, azonban vásárlóink a bőség zavarában sokszor bajban vannak, hogy milyet is válasszanak. Az alábbiakban ebben próbálunk Önnek segíteni.

Első lépésként a leendő függöny funkcióját kell eldönteni. Vannak fényáteresztő függönyanyagaink, melyek nem sötétítik be a helyiséget, viszont a beláthatóságot csökkentik vagy teljesen megakadályozzák. Sötétítő függönyeink alapvető célja pedig a bejutó fény mennyiségének szabályozása.

Bármelyiket is keresi, a legfontosabb, hogy a lakás stílusához illőt válasszon. A függönynek nem csak az anyaga, hanem a színe is hozzájárul a szoba hangulatához, ezzel mindenképpen számoljon! Sárgás, vöröses árnyalatokkal kellemes, meleg hangulatot teremthet, míg a kék, illetve zöld függönyanyagok hűvösebb érzetet keltenek. Még kellemesebb összhatást érhet el, ha a függöny mellé ugyanolyan, vagy hasonló színű és stílusú lakástextileket is választ, melyekből készíthető ágytakaró vagy akár díszpárna is.

Különböző lakástextíliákért bátran nézzen körül méteráru webáruházunkban, ahol biztosan megtalálja, amit keres!

 • Fényáteresztő függyönyök

  Fényáteresztő függyönyök

  Ebbe a kategóriába soroljuk azokat a függöny anyagokat melyek arra szolgálan hogy elzárják a kiváncsi tekintetek elől a magánszféránkat. Többnyire vékony organza, voile, sable anyagok tartoznak ide, melyek lágy esésűek,elég sűrűek ahoz hogy  eltakarjanak, de a fényt átengedik, így a szoba belső nem lesz sötét és komor.Sokféle textúrával és díszítésel létezik, van színjátszós, beszövött, bordűrös, hímzett és minden stílusban megtalálható designal rendelkezők.

  Kezelhetőség:Általában könnyen kezelhetőek,kézzel moshatóak,a letöbb nem igényel vasalást.

   

  Részletek…

 • Dekor és sötétítő anyagok

  Dekor és sötétítő anyagok

  A dekor és sötétítő függönyök kiegészítői a fényáteresztő függönyöknek.A sötétítők sűrűbb szövésűek,vastagabb kelmék,hogy a fényt kizárják. dekor anyagok funkcója inkább a dekorálás,kiegészítés.Mindkettőben nagy a választék,stílusban és minőségben egyaránt.

  Kezelhetőség:Az anyag összetételétől és funkciójától függ,hogy tisztítatni kell-e illetve otthon lehet-e mosni.

   

  Részletek…