Női ruházati anyagok - Póló és ruha anyagok - 654 termék

Egyedi póló anyagok minden alkalomra

Egyedi póló anyagok minden alkalomraA női ruhatár folyamatosan változik. Meghatározza a szeszélyesen hömpölygő divat, de az életkor is, valamint az, hogy milyen környezetben mozgunk nap mint nap. Mégis minden gardróbban megtalálhatóak bizonyos alap darabok, amelyeket szinte bármikor fel lehet venni és sok egyéb ruhával párosítani. A pólók is ezek közé az alap darabok közé tartoznak.

Forduljon hozzánk bizalommal, és válogasson szebbnél-szebb póló anyagaink közül, hogy olyan modellekkel gazdagíthassa ruhatárát, amelyek valóban közel állnak az ízléséhez! Pólóra mindig szükség van, de nem mindegy, hogy milyenek lógnak a vállfákon, lapulnak a fiókokban. Készítsen egyedi ruhadarabot olyan póló anyagból, ami kényelmes, előnyösen áll és mindenekelőtt tükrözi az Ön ízlését! Nem csupán a hétköznapokban praktikusak, de akár alkalmakra is felvehető egy rafinált szabású, különleges anyagú darab.

Ha nem talál a ruhaboltok kínálatában olyat, ami megfelelő, vagy egyszerűen nem akar egyen darabokat vásárolni, rendeljen tőlünk póló anyagokat, és készítsen saját ruhákat! Textil webáruházunkban mindent megtalál, amire szüksége lehet!

 • Jerseyk

  Jerseyk

  Mindenféle kötött jerseyt tartalmaz a kategória,nyomott mintás és egyszínű jerseyk széles skáláját tartjuk.Alkalmazhatósági területe végtelen,női,gyermekruha és férfi öltözet egyaránt készíthető belőlük.Remek viselet és könnyen kezelhető.

  Kezelhetőség:30 fokon mosható,avatandó!

  Részletek…

 • Elasztikus csipkék

  Elasztikus csipkék

  A csipkék beléptek a nappali öltözetk világába is,de a kényelmesebb viselet érdekében elasztánszállal keverik és így a testhez simuló fazonok sokkal kényelmesebbek.

  Nagy szín és mintaválasztékban találhatóak meg.Ajánljuk táncosoknak,dekoratőröknak,jelmeztervezőknak és alkalmi és hétköznapi öltözetk készítéséhez.

  Kezelhetőség:Kézzel mosható,vasalást nem igényel!

  Részletek…

 • Kötött-hurkolt kelmék

  Kötött-hurkolt kelmék

   kötöttáru és kötött kelmék kiemelkedő helyet foglalnak el öltözködésünkben,így igen keresett a méterben kapható kötött anyag.Lwehet elasztikus és sima,különböző kötésfajtákkal készítik és nagy színválasztékban.Akár nyári akár téli öltözethez használjuk megtaláljuk a megfelelőt.Téliesebb változatainl angóra vagy gyapjú esetleg kasmír szállal keverve gyártják.

  Kezelhetőség:Kézzel mosható,avatandó!

  Részletek…

 • Fürdőruha jerseyk

  Fürdőruha jerseyk

  Polyamid alapú vastag rugalmas jersey,fényes és matt változatban.Nem csak fürdőruhák,jelmezek,táncruhák készítésére is kivállóan alkalmas.

  Kezelhetőség:Kézzel mosható!

  Részletek…