Adatvédelmi Elvek

Adatkezelési információk

A webáruház használata során az Eurotextil Kft. a részére rendelkezésre bocsátott személyes adatokat bizalmasan kezeli, és nem adja ki további fél számára kivéve a szállítási címet, a szállítást végző cég számára, aki viszont a cégünk számára átadott szállítási adatokat semmilyen módon nem jogosult megőrizni, felhasználni, illetve további személyeknek átadni. Biztonsági intézkedésként azok az adatok, amelyeket Ön online űrlapok kitöltésével ad meg nekünk, az Ön felhasználói nevével és jelszavával lesznek biztosítva. A webáruház böngészése folyamán biztosított hírlevél feliratkozás során megadott adatokat webáruházunk bizalmasan kezeli, leiratkozás lehetősége minden kiküldött hírlevél alapján biztosított, továbbá kérhető a megadott elérhetőségek valamelyikén. Adatai törlését, módosítását bármikor kérheti írásban e-mail címünkön. A webáruház oldalainak böngészésével, továbbá megrendelésének rögzítésével elfogadja ezen adatvédelmi politika feltételeit és engedélyezi számunkra adatainak használatát az itt leírtak alapján.

A jelen általános szerződési feltételekben nem szabályozott kérdésekben a Polgári Törvénykönyv, a távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999.(II.5.) (ITT) kormányrendelet, és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001.évi CVIII.tv. (ITT) rendelkezései az irányadók.

Weboldalunkon és webáruházunkban található képek szerzői jogvédelem alatt állnak. Bármilyen célra való felhasználásuk sérti a szerzői és a személyiségi jogok védelméről szóló jogszabályokat. Csak az Eurotextil Kft. előzetes beleegyezésével használhatók!