Adventi Meglepetés

November 28. - Adventi meglepetés

Az adventi kedvezményes nap szabályzata:

 

- Minden vásárló 20% kedvezményt kap az aznap leadott rendelésre, illetve a rendelés végösszegéből.

- A kedvezmény nem vonatkozik leértékelt, akciós termékekre! Egyéb kedvezménnyel nem vonható össze.
 

- Amennyiben egy anyag kifogy a készletből akkor nem áll módunkban a következő szállítmányban lévőre kedvezményt adni/vagy a következő rendelésnél kedvezményt adni.

- A kedvezmény csak a webshopon keresztül leadott rendelésekre vonatkozik.
 

- A kedvezmény csak az nap él, másnapra átvinni nem lehet, csak az aznap 0.00-tól 24.00-ig leadott rendelésekre vonatkozik.
 

- A szállítási költségre nem vonatkozik!
- Az ingyenes szállítást a mai napon nem tudjuk biztosítani.

- Továbbá nem vállalunk felelősséget a készletből kifogyott, vagy nem a megfelelő méretű (a rendelésben leadott mérettől eltérő, kevesebb vagy kicsivel több), nem vágható méretű anyagokra.

 

Felhívjuk minden felhasználónk figyelmét, hogy a rendelések a beérkezési sorrendben, munkanapokon 9.00 és 15.00 között kerülnek feldolgozásra! A rendelések mennyiségétől függően, a feldolgozás eltarthat pár napig, ezért minden kedves Megrendelőnktől kérünk egy kis extra türelmet! Minden esetben e-mailben értesítjük a rendelés státuszáról.
Kérjük, hogy minden esetben várják meg az értesítést, mert a kedvezményt a rendszer nem vonja le, így azt mi küldjük el Önöknek e-mailben. Az utalásokat csak azután indítsák el, amikor már elküldtük az adatokat!

 

Köszönjük a figyelmet és jó vásárlást kívánunk!

Eurotextil Kft. csapata