Fizetés

A Webáruházban történő fizetési lehetőségek:

1.Személyes átvétel,előreutalásos fizetés:

Személyes átvétel esetén természetesen költséget nem számolunk fel!

Kérjük a személyes átvételnél előreutalással egyenlítsék ki a rendelés értéket. Kérjük minden esetben várják meg amíg visszajelzést küldünk arról, hogy a rendelt termék van-e készleten!
Amennyiben személyesen venné át a terméket akkor tájékozódjon elérhetőségeink valamelyikén,az üzletek címét megtalálja a szállítás menüpont alatt. Kattintson ide .

2.Bankkártyás fizetés

Az EUROTEXTIL Kft. webáruháza részére az  OTP Bank Nyrt. biztosítja a kártya elfogadás lehetőségét, biztonságos, SSL protokollt használó kártya elfogadó rendszere által.

Ide kattintva letölthető PDF fájlban az OTP Bank internetes kártya-elfogadásról szóló tájékoztatója.

Bankkártyás fizetéskor Önt átirányítjuk az OTP Bank fizetőoldalára, és a fizetés közvetlenül a Bank által üzemeltetett, a nemzetközi kártyatársaságok szabályai és biztonsági előírásai szerint működő oldalon történik, és nem az EUROTEXTIL Kft. webáruház oldalán.

Az EUROTEXTIL Kft. webáruháza az Ön kártya-, illetve a mögötte álló számla adatainak, számának, lejárati dátumának semmilyen formában nincs birtokában, abba betekintést nem nyerhet.

A bankkártyával történő fizetéshez kérjük, készítse elő kártyáját!

Az alábbi adatokra lesz szüksége:

1. Kártyaszám
A kártya előlapján dombornyomással vagy nyomtatással szereplő, 13-19 jegyű szám.

2. Lejárati dátum
A kártya előlapján dombornyomással vagy nyomtatással szereplő, hh/éé formátumú szám.

3. Érvényesítési kód
A kártya hátlapján az aláírás panelen található számsor utolsó három jegye: CVV2, vagy CVC2.
Amennyiben az Ön kártyáján nem szerepel ilyen kód, a fizető oldalon található, erre vonatkozó mezőt legyen szíves üresen hagyni.

A bankkártya előlapja:

A bankkártya hátlapja:


Áruházunkban az alábbi kártya típusokkal fizethet:

Visa (dombornyomott)

MasterCard (dombornyomott)

American Express (dombornyomott)

Visa Electron (nem dombornyomott)
Ezen kártyák esetében a kibocsátó bank határozza meg, hogy lehetővé teszi-e a kártya internetes használatát. Amennyiben az Ön Electron kártyáját kibocsátó bank engedélyezte az interneten való kártyahasználatot, Ön természetesen fizethet kártyájával internetes áruházunkban.
Pontos információért kérjük, forduljon a kártyáját kibocsátó bankhoz! Az OTP Bank által kibocsátott kártyák természetesen elfogadhatók.

Maestro (nem dombornyomott)
Az OTP Bank internetes fizetőfelületén bármely bank által kibocsátott Maestro kártya elfogadható. Az elfogadás feltétele, hogy az Ön kártyáját kibocsátó bank is támogassa a Maestro kártyák e-commerce tranzakciókra történő felhasználhatóságát. Kérjük, konzultáljon a bankjával!


 Az internetes kártyaelfogadás biztonságának további növelése érdekében az OTP Bank bevezette a Verified by Visa/MasterCard Secure Code (VbV/MSC) szolgáltatást. A szolgáltatás lényege, hogy a kártyabirtokos részére a fizetésre használt kártyát kibocsátó bank megad valamilyen plusz azonosítási lehetőséget, amely a tranzakció során ellenőrzésre kerül, és egyértelműen azonosítja a kártyát használó személyt.

Amennyiben az Ön kártyáját kibocsátó banknál nem elérhető a VbV/MSC szolgáltatás, vagy Ön azt nem igényelte, a fizetési folyamat nem változik. A webáruház átirányítja Önt az OTP oldalára, ahol megadja kártyájának adatait (kártyaszám, lejárati dátum, érvényesítési kód), és megtörténik a vásárolt áruk/szolgáltatások ellenértékének kiegyenlítése.

Amennyiben az Ön bankja rendelkezik a VbV/MSC szolgáltatással, és Ön ezt igénybe veszi, a fizetési tranzakció folyamata megváltozik. Kártyája adatait (kártyaszám, lejárati dátum, érvényesítési kód) továbbra is OTP Bank fizetőfelületén kell megadnia. Ezt követően azonban a Bank automatikusan átirányítja Önt a kártyáját kibocsátó bank megfelelő oldalára, ahol végre kell hajtania az azonosítási eljárást. A sikeres azonosítást követően a fizetési tranzakció folytatódik, Ön értesítést kap a tranzakció sikerességéről, és visszairányításra kerül a webáruházi felületre. Amennyiben az azonosítást nem tudja végrehajtani, a tranzakció sikertelenül zárul.
 

3.Futárszolgálat igénybevétele:

Cégünk a DPD futárszolgalattal jutatja el Önhöz a megrendelt terméket,amennyiben előre utalta a termék árát és a szállítási költséget, a futártól csak a csomagot kell átvennie. (Előre utalás esetén kedvezőbbek a szállítási díjak.) A futárszolgálat igénybevételekor is van mód az utánvétes fizetésre,ebben az esetben a futárnak kell fizetni a csomag értékét és a futárszolgálat díját egyben.A futárszolgálat igénybevételének díjai:

 

Utánvétes csomag esetén:1600 Ft
Előreutalás esetén:1400 Ft
25000 Ft feletti rendelés esetén :Ingyenes (amennyiben nem éri el a rendelés a  25000 ft-ot nem tudjuk biztosítani az ingyenes szállítást!!)
 
Előreutalás esetén a fizetendő szállítási költség:
Csomagsúlya Szállítási költség
20 kg 1 100 Ft
20-25 kg 1 520 Ft
25-30 kg 1 840 Ft
30-50 kg 2 800 Ft
Utánvét esetén a fizetendő szállítási költség:
     Amennyiben a termék értéke nem haladja meg az 50.000 Ft-ot
Csomagsúlya Szállítási költség           Utánvét díja
20 kg 1 300 Ft  
20-25 kg 1 520 Ft 200 Ft
25-30 kg 1 840 Ft 200 Ft
30-50 kg 2 800 Ft 200 Ft
Amennyiben a termék értéke meghaladja az 50.000 Ft-ot
Csomagsúlya Szállítási költség           Utánvét díja
20 kg 1 300 Ft 400 Ft
20-25 kg 1 520 Ft 400 Ft
25-30 kg 1 840 Ft 400 Ft
30-50 kg 2 800 Ft 400 Ft
          Amennyiben a csomag értéke meghaladja a 100.000 Ft-ot
Csomagsúlya Szállítási költség           Utánvét díja
20 kg 1 300 Ft 800 Ft
20-25 kg 1 520 Ft 800 Ft
25-30 kg 1 840 Ft 800 Ft
30-50 kg 2 800 Ft 800 Ft