Hírek

Kabát szövetek a hideg tél ellen!

kabát szövetekKabát szöveteinkből új, divatos téli kabátot varrathat az idei szezonra! A textil áruházunkban sokszínű választékot talál kabátokhoz is!

A téli kabát a téli, szezonális öltözet alapvető darabja és egyben a legfontosabb is. Egy jó téli kabát nemcsak öltöztet és meghatározza a téli megjelenésünket, hanem a jeges mínuszoktól is megvéd. A boltokban minden szezonban megjelennek a legújabb divat szerint készült kabátok, változatos alapanyagokból, színekben és stílusokban. Nem mindenki talál kedvére valót az aktuális kínálatban vagy egyszerűen csak nem szeretne ugyanolyan téli kabátban járni, mint a többi vásárló. A kabát szöveteink között minden vásárló rátalálhat arra az anyagra, amiből az új téli kabátját meg tudja varratni.

Jöjjön el személyesen az egyik, fővárosi textil áruházunkba, ha szeretné közelebbről is megismerni a textiljeinket! Az új kabát szövetet meg tudja tapintani, szemügyre veheti és közelebbről is megismerkedhet vele, ha nem csupán a honlapunkon szereplő fotók alapján szeretne tájékozódni. Az üzleteinkben a kollégáink szívesen segítenek minden vásárlónak abban, hogy a számára megfelelő kabát szövetet tudja megvásárolni. A szükséges mennyiség lemérése után már csak a varrodánál kell időpontot egyeztetnie és kis idő múlva elkészül az új, teljesen egyedi téli kabátja!

kabát szövetek téli időjáráshoz illő darabjai között szerepel a gyapjú, ami jól tartja a meleget és elegáns megjelenést is tud nyújtani, ezért hétköznapokra és alkalmakra is kiváló választás. Ajánljuk a vásárlók figyelmébe azokat a kabát szöveteket, amik vízlepergető tulajdonsággal rendelkeznek, ez egy esős, havas napon nagyon előnyös tulajdonság egy kabát esetében. A kasmír vagy a viszkóz ideális béléssel kiegészítve szintén jó választás akár télire is.

kabát szöveteket anyagukban széles kínálat jellemzi, de a színek és a minták sem hiányoznak a polcokról. A fekete ugyan klasszikus, amivel nem lehet mellényúlni, de a téli szürkeségben üdítő színfolt egy élénkebb árnyalatú kabát szövetből készült darab!

Blúz anyagok, széles, változatos kínálatban! 

blúz anyagBlúz anyagok igényes, változatos kínálatával várjuk a vevőket. Találja meg nálunk a keresett színt, mintát, és alkossa meg a megálmodott blúzt!

A blúzokkal kapcsolatban egyeseknek igencsak határozott elképzeléseik vannak. Sokan közülük rengeteg kereskedést felkutatnak azért, hogy megtalálják a keresett színt, mintázatot, azonban az esetek nagy részében nem járnak sikerrel. Páran úgy döntenek, hogy megvarratják vagy saját maguk készítik el a megálmodott ruhadarabot, már csak a megfelelő blúz anyagra lesz szükség ehhez. Amennyiben Ön is szeretné megvalósítani, vagy varrónővel elkészíttetni a blúzait, nézzen körbe gazdag, változatos kínálatunkban!

A választékunkban igazán izgalmas, egyedi termékekkel találkozhatnak azok, akik szeretnének kitűnni a tömegből a megjelenésükkel. Kiváló minőségű blúz anyagokat kínálunk az érdeklődőknek, amik felhasználásával csodálatos ruhadarabokat lehet készíteni. A megálmodott blúzokhoz selyem anyagokat is biztosítunk a választékban. A gazdag, változatos kínálat lehetővé teszi a vevők számára, hogy a megálmodott felsőrész végre elkészülhessen. Nálunk mindenki megtalálja azt a blúz anyagot, amit régóta keresett. A választékunk folyamatosan frissül, mindig igyekszünk lenyűgöző újdonságokkal kedveskedni a vevőknek. Hozzánk mindig megéri benézni, az izgalmas termékkínálat igazán inspirálóan hat a vásárlókra. Egy új termék ötletet adhat a következő ruhadarabjához. A kiválasztott blúz anyagokat könnyedén megrendelheti az online áruházunkból. Rengeteg időt, energiát spórolunk meg a vevőknek.

Ismerkedjen meg a blúz anyag választékkal, és váltsa valóra álmait az izgalmas, igényes alapanyagok felhasználásával! Ha szeretné rokonát, barátját meglepni a régóta keresett blúzzal, ez esetben is érdemes körbenézni nálunk. Áraink kedvezőek, anyagi szempontból is megéri tőlünk vásárolni. A rendelését bárhonnan, bármikor leadhatja. Bővebb információkért forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

Kabát szövetek érkeztek!

 kabát szövetekbőlA kabát szövetekből óriási választékkal rendelkezünk. A téli kabátját varrassa meg a legújabb anyagok egyikéből!

A tél egyik fő ruhadarabja a kabát, amiben nem kell dideregni és ami melegen körbe ölel a tomboló mínuszokban. A téli kabátok a legújabb divatot követve sorakoznak a boltokban. Sokan vannak, akiknek nem nyeri el a tetszését az aktuális divat. Nem kell olyan kabátot vásárolnia, ami minden vállfán ott lóg, nem passzol Önhöz vagy egyszerűen csak valami mást szeretne. A textil webshopunkban kapható kabát szövetekből Ön is meg tudja varratni az új téli holmiját, amit hamarosan viselhet is.

kabát szövetek első sorban a szövet téli kabátok elkészítéséhez alkalmasak. A kabát szövetek között több árnyalatú és vastagságú is képviselteti magát. Itt a lehetőség, hogy az unalmas és lehangoló, fekete téli kabát helyett legyen egy üdítőbb árnyalattal rendelkező kabátja! Miért ne lehetne meggy piros, fenyő zöld vagy akár őz barna egy téli kabát a sok szürke vagy szén fekete helyett? A webáruházban vagy pedig valamelyik városi üzletünkben is válogathat a különböző kabát szövetekből.

A szövetből készült téli kabát elegáns választás, ami megadja a viselőjének azt a szofisztikált megjelenést, amivel a hétköznapokban is magabiztosan jelenhet meg bárhol. A gyapjú vagy viszkóz kabát szövetből készülhet hosszú vagy félhosszú, gombos vagy cipzáros, zsebes, karcsúsított, válltöméssel kiegészített téli kabát is. A munka vagy az alkalmi események világában is megállja a helyét egy jól szabott, kabát szövetből varratott téli kabát. A kabát anyaga lehet vízlepergető textil is. Minden anyag kezelhetőségének megvannak a maga szabályai, ezekkel érdemes megismerkedni, ha azt szeretné, hogy a kész kabát sokáig szép maradjon. A megfelelő kezelés gondoskodik arról, hogy az anyag ne menjen össze, ne sérüljön a tisztítás alkalmával.

Szerezze be a textil webáruházunkból a legújabb szöveteket, ha új kabáttal tervez az idei télre! Mindenben a segítségére vagyunk, csak lépjen kapcsolatba velünk az egyik elérhetőségünkön!

Esküvői textilek: csipkék

esküvői textilekAz esküvői textilek között örök klasszikus a csipke! Készíttessen  belőle egyedi ruhát, vásároljon nálunk alapanyagot!

A csipkéből minden menyasszonyi ruhán van valamennyi, ha más nem, a díszítés vagy a fátyol képében. A menyasszony, ha az az álma, tetőtől talpig csipkébe öltözhet a nagy napon. Az előre megvarrt menyasszonyi ruhákból csak választani kell, felpróbálni őket és a legszebbet megvásárolni. A másik lehetőség, hogy a menyasszony saját esküvői ruhát varrat magának, azért, hogy valóban övé legyen a megálmodott ruha.

Az esküvői textilek között csipke is elérhető a textil áruházunkban. Forduljon hozzánk bizalommal és válassza ki az esküvői textilekből a leendő menyasszonyi ruhája anyagát! A csipkéket minden menyasszonynak ajánljuk a figyelmébe, mert ez az az anyag, amiből minden stílusú ruha elkészülhet. A hercegnős, romantikus menyasszonyi ruhához tökéletesen illik a csipke, ráadásul minden mennyiségben. Csodásan fog mutatni a sokféle csipke egyikéből vagy többféle esküvői textil kombinációjából, amiket kiválaszthat az áruházunk kínálatából.

A romantikus, sok anyagból készült, uszályos, abroncsos, hosszú fátylas ruhákon kívül ez elegáns, visszafogott és szolid menyasszonyi ruhákra is kerülhet egy kis csipke, csak úgy, mint a modernebb vagy a merészebb darabokra is. Az esküvői textilek között óriási csipke választék várja minden vásárlónkat. 

A csipke kínálatban nem biztos, hogy olyan könnyű eligazodni, hiszen a bőség zavara sok menyasszonynak fejtörést okozhat. Egyre nehezebb választani, ha több anyag is megtetszik, ugye? Nyugodtan fáradjon be személyesen is az egyik üzletünkbe és nézze meg, tapintsa meg a csipkéket és egyéb esküvői textileket a maguk valóságában! Szívesen segítünk minden vásárlónak abban, hogy megismerje a teljes esküvői textil választékot és magabiztosan tudjon választani a rendelkezésre álló anyagok közül. Az egyedi menyasszonyi ruha a jól megválasztott anyagnál kezdődik, ezért ne siesse el a döntést! Öltözzön hófehér csipkébe a nagy napon! További kérdéseire szívesen válaszolunk a honlapon elérhető telefonszámon vagy email címen!

Egyszínű kartonokból érdemes lakástextilt varratni

Egyszínű kartonEgyszínű kartonból takaros lakástextil készülhet bármelyik szobába. A lakástextileket készen kapható, bolti változatban is be lehet szerezni vagy pedig meg is lehet varratni egy előre kiválasztott textil anyagból. A lakástextilek nem szólnak hosszú távra, nyugodtan lehet őket akár szezononként is váltogatni, felfrissíteni egy két új darabbal a meglévők otthoni kollekcióját. Az új helyiségek, ingatlanok berendezése is új lakástextilek megvásárlásával, elkészíttetésével jár. A kérdés már csak az, hogy milyen alapanyaga legyen a párnahuzatnak, ágyneműnek vagy terítőnek.

Az egyszínű kartonok hálás választásnak bizonyulnak, ha olyan alapanyagot keres, ami könnyen beilleszthető egy szoba berendezésébe. A karton olyan anyag, ami hasonló tulajdonságokkal rendelkezik, mint a pamut. A karton jól kezelhető textil, mosható és vasalható anyag, ennek köszönhetően pedig lakástextilként is nagyon esztétikus kiegészítő válhat belőle. Egyszínű változatban a karton jól illik minden térbe, akár függönyként, akár huzatként szeretnék használni. Csupán meg kell találni azt a tökéletes árnyalatot, amit a berendezéshez kellemesen lehet használni és nem utolsó sorban a szemnek is jól esik.

Egyszínű kartonból grafit szürke, halvány lila, püspök lila, fűzöld, napsárga vagy bézs színben is készíttethet új terítőt, lakástextilt vagy ágyneműt. A sokszínű pamut karton választékunkat megtekintheti online a honlapon vagy az üzleteink egyikében is.

Az egyszínű kartonokat egymással is jól lehet kombinálni és ízléses párosításokat alkotni nappaliba, konyhába vagy hálóba. Vásároljon olyan lakástextilt egyszínű kartonból, amivel keveset kell foglalkoznia, de mégis elégedett lehet vele!

Ilyen egyszínű kartonokból talál hatalmas kínálatot a textil webáruházunkban. A webshopból is vásárolhat vagy pedig személyesen, az üzleteink egyikében is be tudja szerezni az új lakástextilekhez való anyagokat. A termék kínálatunkkal kapcsolatos kérdéseivel keresse kollégáinkat a weboldalon szereplő elérhetőségek egyikén!

Gyermek textilek óriási választéka várja!

gyermek textilgyermek textiljeink színes, vidám, fantáziavilágot varázsolnak a gyerekszobába. A gyerek textilek abban különböznek a felnőttek által használt anyagoktól, hogy bármilyen színben pompázhatnak és bármilyen mintával lehet díszíteni őket. Gyereknek lenni nem lehet unalmas, fantáziátlan, fakó színű holmikban.

A textil webáruházunkban a gyermek textilekből óriási választékot talál minden vásárló, aki egyedi gyermek ruhákat és textileket szeretne készíttetni vagy akár saját maga csinálni. Forduljon bizalommal hozzánk, ha szeretné a textilek beszerzését minél egyszerűbben intézni! Természetesen személyesen is el tudja intézni  a bevásárlást, hiszen több fővárosi üzletünk nyitva áll Ön előtt, de vidéken is betérhet valamelyik méteráru üzletünkbe. Ha egyik sincs közel Önhöz vagy egyszerűen csak szeretne minél gyorsabban végezni a vásárlással, akkor a webshop használatát javasoljuk.

gyermek textilekből valóban meggyőző választékkal rendelkezünk, a termék kínálatunk minden egyes darabját meg tudja tekinteni a webshopunkban. Vannak itt karton gyermek textilek, pamut gyermek textilek, puha anyagok, formatartó anyagok, színesek és kevésbé színesek, állat figurásak, növény mintával díszítettek és mesefigurás darabok egyaránt.

A gyermek textilekből sok minden készülhet, amire csak egy kisfiúnak vagy kislánynak szüksége lehet, méghozzá olyan darabok, amikből nincsen még egy. Vidám pizsama, űrhajós ágynemű, meleg pulóver vagy pedig takaró a gyerekszobába. A gyerek mintás kartonok és pamutok nemcsak színesek, szépek, hanem tartósak is. Könnyen kezelhetőek, mosógépben moshatóak anélkül, hogy néhány mosást követően összemennének vagy kifakulnának, nem beszélve a kibolyhosodásról. Kellemes a tapintásuk és kényelmes viselni őket, aludni bennük, játszani velük, amik egy gyermek életében fontos tevékenységek.

A gyermek textilekről, amik a webshopunkban kaphatóak, szívesen nyújtunk minden érdeklődőnek bővebb felvilágosítást. Lépjen kapcsolatba textil webáruházunkkal a honlapunk egyik elérhetőségünkön!

Online méteráru bolt: sosem volt ilyen egyszerű az anyagvásárlás! 

Méteráru rendelésMéteráru rendelés, kedvező feltételekkel, minőségi, gazdag termékkínálat, gyors kiszállítás, sosem volt ilyen egyszerű az anyagvásárlás!

Sokaknak lenne szükségük méterárura, például függönyök, díszpárna huzatok varrásához, azonban az anyagok beszerzése egyeseknek komoly kihívást jelenthet. Vannak olyanok, akik soha nem érnek oda nyitvatartási időben a boltba, mások a környékükön található kereskedésekben nem találják a tökéletes méteráru termékeket. Amennyiben Ön is érintett valamelyik esettel kapcsolatban, vagy egyszerűen csak szeretne kényelmesen vásárolni méterárut, ismerkedjen meg webshopunkkal!

Az online méteráru bolt tökéletes megoldást nyújt a különböző beszerzési, időhiánnyal kapcsolatos problémákra. Webshopunkat bárhonnan, bármikor elérheti, amikor Önnek alkalmas. Az esti órákban is lehetősége van a rendelés leadására, nálunk kötetlenül, kapkodások nélkül válogathat, vásárolhat, ez pedig óriási előnyt jelent. Rengeteg időt, energiát spórolhat meg, ráadásul idegeskedni sem fog, hiszen otthonából, nyugodt körülmények között bonyolíthatja le a méteráru rendelést. Nálunk nem kell sorban állni, nyitvatartáshoz igazodni. Online méteráru boltunkban nagy hangsúlyt fektetünk a gazdag, változatos kínálat kialakítására. A választék rendszeresen frissül, ráadásul még igazi különlegességekkel is találkozhat a kínálatban, így már ezért is megéri körbenézni az online méteráru boltunkban. Minőségi termékeinkkel garantáljuk, hogy maximálisan elégedett lesz. Szinte bármilyen célra megtalálja a tökéletes anyagot.

Online méteráru boltunk folyamatosan elérhető a vevők számára. Nézzen körbe nálunk, és rendeljen igényes termékeket a varráshoz, alkotáshoz! A kedvező árakról sem feledkezünk meg, nálunk nem kell mélyen a pénztárcába nyúlni a minőségi termékekért. A megvásárolt alapanyagokat rövid határidővel szállíttatjuk ki. Ha bővebb információkra lenne szüksége, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

Dekor vászonból mutatós lakástextil!

dekor vásznakA dekor vásznak között megtalálja otthona legújabb lakástextiljeit! A lakástextilekhez való dekor anyagokból nagy választékkal rendelkezünk. Tekintse meg a kínálatunkat, ha szeretne új anyagokat vásárolni és egy kicsit megújítani az otthona külsejét!

A dekor vásznak sokrétű felhasználásra alkalmasak. A lakástextilek kategóriájába ugyanis sok minden beletartozik, hiszen egy lakásban minden szobában és helyiségben vannak textil kiegészítők. A vászon vagy egyéb anyagból készülhet huzat, sötétítő, kárpit vagy terítő is. 

dekor vásznakat megvásárolhatja a textil webáruházunkból online. A termékekről készült fotók és részletek leírások megkönnyítik azoknak a vásárlóknak is a dolgát, akik szeretik alaposan megvizsgálni a terméket és az alapján dönteni, amit látnak, tapintanak. Nem szükséges az üzletbe elmennie azért, hogy új textileket vásároljon. Egyszerűen lapozza végig az online katalógusunkat és döntse el, hogy melyik dekor vászon nyerte el a tetszését, melyik az, amelyik megfelel az elképzeléseinek és tökéletesen illik az otthonába! A megrendelt dekor vásznakat üzletünkből szállítjuk ki Önnek a megadott címre.

dekor vásznakat kedvező árakon kínáljuk, jó minőségű anyagokat talál az üzleteinkben, amiket úgy válogattunk össze, hogy szezonális mintával és színekben is elérhetőek legyenek. Egy friss színekkel, virágos mintákkal teleszórt, tavaszi terítőt szívesen látna az ebédlő asztalon? Karácsonyi díszpárna huzatokkal szeretne egy kis ünnepi hangulatot csempészni a nappaliba? A bútorokhoz és az otthona stílusához illő dekor vásznakkal szeretné megújítani a szobákat? Minden tervezés nálunk kezdődik, textiljeink kínálata az Ön elvárásait, ízlését, igényeit is ki tudja szolgálni.

Amennyiben felkeltette az érdeklődését a textil kínálatunk, keressen minket bizalommal személyesen, az üzletben vagy pedig vásároljon kényelmesen, online! Vásároljon minőségi, ízléses textileket a lakásba! A további kérdésekre szívesen válaszolunk az egyik, megadott elérhetőségünkön, telefonon vagy emailben!

Lakástextil anyagok széles kínálatban! 

Lakástextil anyagokLakástextil anyagok, gazdag, változatos kínálat, minőségi termékek, találja meg nálunk az elképzeléseknek megfelelő anyagokat!

Legyen szó sötétítő függönyökről, díszpárna huzatokról, egyéb lakástextíliáról, sokan nem találják velük kapcsolatban azokat az anyagokat, amik megfelelnének az elképzeléseknek. Egyesek több üzletet is felkeresnek, hogy beszerezhessék az elvárásokhoz passzoló termékeket, azonban az esetek nagy részében nem igazán járnak sikerrel. Amennyiben Ön nem szeretne kompromisszumot kötni olyan lakástextil anyaggal, ami csak részben felel meg az elképzeléseknek, ismerkedjen meg online áruházunk kínálatával!

Mivel fontosak számunkra a vásárlók, és tisztában vagyunk a különböző igényekkel, igyekszünk folyamatosan olyan kínálatot kialakítani a lakástextil anyagokból, ahol mindenki megtalálhatja a tökéletes termékeket. Változatos, gazdag választékunk folyamatosan frissül. Az egyszerűbb lakástextil anyagoktól kezdve a díszesebb, különlegesebb típusokig sokféle textília elérhetők nálunk. Végre olyan lakberendezési kiegészítőkkel bővítheti otthonát, amilyenekről mindig is álmodott. Lakástextil anyagaink nem csupán esztétikailag képviselnek minőséget. Tartósak, jól bírják a rendszeres tisztítást, hosszú éveken át gondoskodnak az ízléses belső tér megteremtéséről. A kiválasztott termékeket egyszerűen, kényelmesen megrendelhet a webshopból, így ki sem kell mozdulnia otthonról ahhoz, hogy végre hozzájusson az elképzelésekhez illő lakástextil anyagokhoz. Nálunk nincs sorban állás, és a nyitvatartáshoz sem kell igazodnia. Rengeteg időt, energiát spórolhat meg, garantáljuk, hogy maximálisan elégedett lesz termékeinkkel.

Fedezze fel lakástextil anyagaink kínálatát, rendelje meg az Önnek tetsző darabokat, és alkosson egyedi lakberendezési kiegészítőket otthonába! A minőségi termékeket kedvező áron kínáljuk, így anyagi szempontból is megéri minket választani. Ha bővebb információkra lenne szüksége, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

Jelmez gyerekeknek házilag: készüljön velünk kényelmesen a farsangra! 

filc anyagokGyermek jelmez alapanyagok, széles kínálatban, kedvező áron, online rendeléssel, válasszon bennünket a farsangi készülődéshez!

A farsang időszakában nagyon sokféle jelmezzel lehet találkozni a kereskedésekben, ennek ellenére a választékban egyes szülők nem igazán találják az elképzeléseknek megfelelő szettet. Vannak gyerekek, akiknek igencsak egyedi igényeik vannak, ennek megfelelő ruhákat pedig nem igazán lehet kapni az üzletekben. A felnőttek végül úgy döntenek, hogy saját maguk készítik el házilag a jelmezeket a gyerekeknek. Ennek az egyik legnehezebb része lehet az anyagbeszerzés. Előfordulhat, hogy a vásárlók például filc vagy polár anyagot nem kapnak a jelmezekhez, így pedig nagyon nehéz lesz megvalósítani az elképzeléseknek megfelelő öltözéket. Amennyiben idén Ön is a jelmez varrást választotta, és hasonló nehézségekkel áll szemben, válassza webáruházunkat, és szerezze be kényelmesen a keresett anyagokat!

Online áruházunkban megtalálhatja a polár, karton és filc anyagokat is, így könnyedén alkalmazkodhat gyermeke elképzeléseihez a jelmezzel kapcsolatban. A választék óriási, nagyon sokféle színű filc, polár és különféle mintázatú karton anyagok közül válogathat. Szinte bármilyen ötletet meg tud valósítani, bátran szabadjára engedheti a fantáziáját. Az interneten rengeteg tippet, praktikát olvashat a farsangi jelmezek varrásáról, érdemes kutatómunkát végeznie, mielőtt belevágna a munkálatokba. A legjobb, hogy a kiválasztott termékeket könnyedén megrendelheti a webshopból, így otthon, egyszerűen készülhet a farsangi időszakra. A közös alkotást gyermeke is élvezni fogja, az izgalmas kikapcsolódás garantált.

Ismerkedjen meg a kínálatunkkal, spóroljon időt és energiát a készülődés során, és vásároljon be egyszerűen, gyorsan a jelmez varráshoz! Minőségi termékeinket kedvező áron kínáljuk a vevőknek, így anyagi szempontból is jól jár velünk. Ha bővebb információkra lenne szüksége, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

Esküvői textilek egyedi ruhához és dekorációhoz!

esküvői textilekAz esküvői textilek beszerzése minden esküvő szervezésének fontos pontja. Ha jobban belegondolunk, akkor egyértelművé válik, hogy az esküvői textilek közel sem csupán a menyasszony ruháját jelentik. Természetesen a ruha jelenti az első számú textilt, de rajta kívül még számos ünnepi anyagra szükség lehet, méghozzá az esküvői dekoráció kivitelezéséhez.

Az esküvői textilek szerencsére gazdag kínálatban elérhetőek, elég csak a textil webshopunkba bekukkantani és szemrevételezni a szebbnél-szebb anyagokat! Ennek a termék kínálatnak köszönhetően minden menyasszony meg tudja találni nálunk akár a teljes anyag szükségletet az esküvőhöz.

A dekorációnál maradva kijelenthetjük, hogy a menyasszonyi ruhával harmonizáló színekben és árnyalatokban olyan esküvői textileket forgalmazunk, mint a muszlin, az organza, a brokát vagy a csipke. A sorból nem maradhat ki a szatén satung sem. Ezek a textilek az esküvői dekoráció részeként a termek vagy szabadtéri helyszínek csodás díszeivé válhatnak. Az asztalok és székek, a falak dekorálása, valamint a templomi padok díszítése is történhet egy, az esküvő koncepciójához illő esküvői textillel.

A teremdíszítés terén nagyon látványos eredményt lehet elérni egy-egy lenge, áttetsző, szép esésű anyaggal. Az ifjú pár ízlését és az esküvő stílusát tükröző esküvői dekorációt ki lehet egészíteni az esküvői textilekkel jól harmonizáló virág díszekkel és olyan kiegészítőkkel, mint a gyöngyök, szalagok stb.

A menyasszonyi ruhára visszatérve, büszkék vagyunk az esküvői textilek gazdag választékára. Az anyagok között az egyszínűtől kezdve a mintáson át a hímzett és gyöngyökkel díszített  darabokig minden megtalálható, amiből káprázatos és egyedi ruhaköltemények készülhetnek. Egy menyasszonyra tervezett és szabott ruhánál nincs is jobb választás, hiszen nincs belőle még egy, tökéletesen az ara stílusához és személyiségéhez passzol.

Az esküvői textilek kiválasztása az egyik első lépése a nagy nap megszervezésének és a megvalósításának. Az álomból valósággá válik, a tervekből pedig esküvő, amit csodás textilek tesznek egyedivé!

Futter anyagok és bébipamutok, gyermek textilek jó áron!

futter anyagokA  futter anyagok kellemes viseletet nyújtanak kicsiknek és nagyoknak is! Aki a boltokban nem találja a kedvére való és az igényeinek megfelelő ruhákat, annak sem kell lemondania a komfortos öltözködésről. Ugyanúgy van lehetőség arra is, hogy az előre kiválasztott anyagokból varrasson magának ruhát, pulcsit, szabadidő holmit.

A szabadidő eltöltéséhez is kellenek a célnak megfelelő ruhák, ezekhez talán a legjobban a futter anyagok illenek. A futter anyagok jellegüknél és tulajdonságaiknál fogva talán a legalkalmasabbak arra, hogy szabadidő ruha, kényelmes ruhadarabok, fitness ruházat készüljön belőlük. Mit tudnak a futter anyagok, ami miatt annyira népszerűek? Nos, elég csak egy kiválasztott futter anyagot kézbe venni, megtapintani és megfogni, máris tudjuk, hogy mi a válasz. Puha, kellemes, kötött anyagról van szó, amiből több rétegű, belső oldalán bolyhos változat is készül. Lehet belőle még takaró is babáknak, az egész családnak. 

A babákról se feledkeztünk meg, hiszen a futter anyagok mellett az ő számukra ideális bébipamutok is megtalálhatóak a textil webáruházunkban. A bébipamut nem irritál, jó érzés a baba bőrének, hiszen tulajdonképpen biopamutról van szó. A bébipamut is alkalmas arra, hogy többféle ruhanemű készüljön belőle, amit a legkisebbek is viselhetnek, anélkül, hogy ne éreznék rosszul magukat benne.

A ruhákon túl egyéb holmit is lehet varrni az ilyen és ehhez hasonló, jó tulajdonságokkal rendelkező anyagokból. Akár játékok, takaró vagy dekoráció is születhet belőlük, babzsák a gyerek szobába, párna stb. 

Amennyiben megfelelő textilt keres szabadidő holmik, baba holmik készíttetéséhez vagy saját kézimunkához, tekintse meg, hogy mit kínál textil webáruházunk az érdeklődőknek! Színes és mintás, egyszínű és visszafogott anyagok közül válogathat, amiket kedvező árin tud megrendelni az üzletünkből! Vásároljon tőlünk és készítse vagy készíttesse el új ruháit, lakás textiljeit!

A bővebb tájékoztatást kérje az info@eurotextilkft.com e-mail címen vagy üzleteinkben!

Karácsonyi mintás karton anyag és egyéb textilek az ünnepi hangulathoz!

karácsonyi mintás karton anyagA karácsony közeleg, a boltok már ünnepi díszben pompáznak, a polcok roskadoznak a díszektől, csomagolópapíroktól, a legdivatosabb karácsonyi dekorációtól. Azt sem tudjuk, mit nézzünk meg, hogyan válasszunk, a bőség zavara megnehezíti a választást. A karácsonyt nem csupán a boltok polcain találja meg, hanem az otthonában is. Aki saját kezűleg szereti elkészíteni a karácsonyi dekorációt és inkább egyedibb darabokba öltöztetni az otthonát, annak ajánljuk figyelmébe textil webáruházunk kínálatát.

A webshopunkban a karácsonyi mintás anyagok meggyőző választéka várja azokat, akik már most szeretnék elkezdeni a készülődést. Erre valóban időt kell szánni, akkor pedig különösen, ha a dekoráció kézzel, varrógéppel készül. Az anyagok között található karácsonyi mintás karton anyag, illetve karácsonyi mintás pamut karton is.

A pamut karton tulajdonképpen pamut anyagot jelent, ami ezáltal rendelkezik a pamut minden előnyös tulajdonságával. Jól kezelhető, tartja magát és kellemes tapintású is. A karácsonyi mintás karton anyag más néven vászon, szintén pamut, lehet természetes vagy kevert szálas is. Mind a karácsonyi mintás karton anyag, mind pedig a pamut karton kiválóan alkalmas arra, hogy lakástextil készüljön belőle.

A karácsonyi mintás karton anyag és a karácsonyi pamut karton is csodás ünnepi mintákban érkezett a webshopunkban. A hangulatos színek, piros, zöld és arany, fehér és kék minden anyagon ott vannak. Az ismerős ünnepi minták sem hiányozhatnak, a karácsonyi mintás karton anyagokról a fenyők, csillagok, manók és rénszarvasok köszönnek vissza. 

Mi készülhet a karácsonyi mintás karton anyagokból? Bármi, amivel ünnepivé szeretné tenni az otthonát karácsonykor és az adventi időszakban is! A karácsonyi asztalterítő vagy asztali futó az ünnepi vacsorához jól mutat, a karácsonyi takarók és párnahuzatok a családi időtöltést teszik szebbé, de szalvéta vagy karácsonyfa dísz, teáskanna melegítő, pizsama és ajándék is készülhet a karácsonyi mintás karton anyagból! Már csak választania kell textiljeinkből!

Karácsonyi anyagok dekorációk, ajándékok készítéséhez!

karácsonyi anyagokKözeleg mindenki kedvenc téli ünnepe, a karácsony. A karácsony azok közé az ünnepek közé tartozik, amikre sosem lehet túl korán elkezdeni készülődni. Érdemes már idejében feltérképezni az üzletek kínálatát és ha megvan a tökéletes ajándék vagy kiegészítő, beszerezni, nehogy elkapkodják.

A dekoráció nagyon fontos része az ünnepnek, ez adja meg a hangulatot. Van, ahol már hetekkel karácsony előtt feldíszítik az egész házat. A karácsonyi anyagok széles választéka megtalálható a textil webshopunkban. Kezdje nálunk az ünnepi készülődést és vásároljon olyan karácsonyi anyagokat, amiket a dekoráláshoz tud felhasználni!

Az anyagokból első sorban a filceket és polárokat ajánljuk. Ezek jellemzően puha, meleg anyagok, amikbe jól esik bele burkolózni és kellemes érzés megérinteni őket.

karácsonyi anyagokból sokféle dolgot lehet készíteni. Vegyük mindjárt a lakástextileket. A lakás különböző pontjaira karácsonyi anyagokból lehet készíteni meleg takarót és párnahuzatot, de akár asztalterítő, szalvéta is készülhet egy szép és ízléses textilből. Nem kell a boltokban drágán kész terméket vásárolni, ha valakinek van egy kis kézügyessége el is készítheti az egyszerűbb holmikat az ünnepre.

A polár anyagok takaróknak és párnáknak is beillenek, de készülhet belőlük egy meleg karácsonyi pulcsi is. A filcanyagokat nem ajánljuk lakástextilnek vagy ruha anyagnak, inkább dekorációnak alkalmasak. A dekoráción és a lakás textileken kívül ajándék is készülhet egy puha, meleg anyagból. A gyerekeknek takaró, a felnőtteknek pulóver vagy akár sál, sapka is. Ezek a karácsonyi anyagok nemcsak szépek, hanem könnyen kezelhetőek és tartósak is, hiszen jó tulajdonságokkal rendelkeznek.

A textil webshopunkban a karácsonyi anyagok kedvező áron és nagy választékban elérhetőek. Készüljön időben, ha már megérintette az ünnep hangulata! A webshopunkban minőségi karácsonyi anyagokat talál, amiket gyorsan kézhez kap a megrendelést követően. Amennyiben kérdése van, lépjen kapcsolatba kollégáinkkal a megadott elérhetőségeink egyikén!

 

Egyszínű jersey anyagokból sokféle ruha készülhet!

jersey anyagA ruha anyagok választéka hihetetlenül színes és változatos. A legkülönbözőbb alkalmakra lehet ruha anyagot választani és egyedi igények alapján megvarratni. A textil kiválasztásánál az elsődleges szempont a textil tulajdonságainak listája. Mikor, hol és milyen gyakran fogjuk hordani a ruhát, kiegészítőt, mit csinálunk benne? Vannak olyan textilek, amik sokoldalúságuknak köszönhetően a legtöbb célra alkalmasak. Ilyen textil a jersey anyag is.

A jersey anyagok Jersey szigetéről kapták a nevüket, ahol gyapjú pulóverek készültek. A gyapjú a jersey anyagok eredeti alapanyaga. Ma már sokféle jersey anyag készül. A jerseyben keveredhet az elasztán, a viszkóz, a polyester vagy a pamut is, attól függően, hogy milyen típus az anyag. Egy jersey anyag lehet egyszínű vagy nyomott mintás, lehet az anyaga keverék, lehet bordázott vagy sima, egyszínoldalas vagy kétszínoldalas kelme is.

jersey anyagok különböző tulajdonságokkal rendelkeznek, attól függően, hogy azok melyik típusát képviselik a jerseynek. Azok a jersey anyagok, amiknek mind a kettő oldala használható, az egy oldalas anyagoknál valamivel vastagabbak és kicsit merevebbek is. A két oldal között tehát nincsen különbség, ezért ebből a jersey anyagból készült ruhának csupán a varrása mutatja, hogy melyik oldal a fonákja. Gyakorlatilag bármilyen, hétköznapi viselet készülhet belőle a pólótól elkezdve a ruhán át akár a kabátig. A scuba jersey vagy búvár jersey is ezt a csoportot egészítik ki.

jersey anyagok könnyen kezelhető anyagok. Bizonyos típusok beavatást igényelnek, de egyébként szinte az összes jersey anyag mosható harminc fokon, vasalható is. Könnyű, légáteresztő, puha tapintású, kényelmes viselet. Nem nyúlik meg és nem veszíti el a formáját, a rendszeres használat során is jól tartja a színét, eredeti állapotát.

A textil webáruházunkban a jersey anyagok széles választékát találja. Rengeteg szín és minta, anyag változat elérhető, amiket kedvező áron forgalmazzuk vásárlóinknak. Keressen minket bizalommal, ha kérdése van termékeinkről!

Női ruha anyagok és női kosztüm anyagok az őszi szezonra!

női ruha anyagokA nyár végével újra aktuálissá válik a ruhatár megújítása, az őszi időszakra. A kész ruhák megvásárlása mellett sokan varratni is szeretnének maguknak öltözéket. Amire a legtöbb hölgynek biztosan szüksége van, az a kosztüm és egy pár csinos ruha. Az őszi női ruha anyagokból gazdag választékot talál a textil webáruházunkban!

A varratott ruha a tulajdonosa számára a minőséget, a kényelmet, a saját stílus megtartását jelenti. Ennek köszönhetően minden helyzetben magabiztosan és komfortosan tudja magát érezni. A textil webáruházunkban a női kosztüm anyagok mellett a női ruha anyagok egyaránt széles választékban megtalálhatóak. Jöjjön és nézzen szét a textiláruházunk kínálatában, ha a nyár végével szeretne frissíteni a ruhatárán! A színek, minták és anyagok között minden kedves vásárlónk meg tudja találni azokat a kosztüm és női ruha anyagokat, amik megfelelnek az ízlésének és elképzeléseinek.

A női kosztüm anyagok és női ruha anyagok kedvező ár-érték arányban kaphatóak és emellett nagyszerű minőségben is elérhetőek. Rendelje meg online a textil webáruházunkból a kiválasztott anyagokat, ha a hatékony és gyors vásárlást szeretné lebonyolítani! A kosztüm anyagok és a női ruha anyagok munkahelyi viselet és alkalmi öltözék megvarrásához is nagyon ideálisak. Ha egyedi, testre szabott ruhákat szeretne viselni és olyan gardróbot szeretne összeállítani, ami kényelmes és stílusos is, akkor az anyagok kiválasztására is szánjon figyelmet. Az őszi női ruha anyagokból ajánlani tudjuk a vastagabb, gyapjú szöveteket, az alkalmi szöveteket, rugalmas vásznakat vagy akár a bársony és kordbársony kelméket is. A sokféle szín és minta a legkülönbözőbb stílusokhoz is illik.

Egy jól kiválasztott kosztüm vagy női ruha anyag a minőségi öltözék alapja. Ezt a színvonalat megtalálja a textil webáruházunkban! Lépjen kapcsolatba egyik kollégánkkal, amennyiben nem tud kiigazodni a női kosztüm anyag és női ruha anyag kínálatban és kérjen bátran részletes felvilágosítást a honlapunkon szereplő elérhetőségek egyikén!

Lakástextilek függöny anyaghoz: az igényes összkép érdekében cserélje le régi függönyeit! 

függöny anyagEgyes ingatlanokban igencsak elöregedett függönyök találhatók, amik a rendszeres karbantartás, tisztítás mellett is meglehetősen lehangoló látványt nyújtanak. Egy idő után képtelenek betölteni rendeltetésszerű szerepüket, ráadásul nagyon könnyen szakad a lakástextilek anyagja, emiatt folyamatosan javításra szorulnak. A varrásnyomok, foltozások gyakran igencsak szembetűnőek, ezért érdemes elgondolkozni a cserén. Egy hibátlan, kifogástalan lakástextillel visszaadhatja otthona ízléses összképét. Amennyiben az Ön függönyei is hasonló állapotban vannak, és nem szeretne tovább velük foglalkozni, vásároljon tőlünk új függöny anyagot!

Választékunkban nagyon sokféle függöny anyag közül válogathat, amikkel nem lesz nehéz ismét megteremteni a megfelelő körülményeket az ingatlanban. Legyen szó egyszínű, mintás anyagokról, nálunk bármilyen elképzeléshez, stílushoz, igényhez megtalálhatja az ideális lakástextilt. A gazdag, változatos kínálat lehetővé teszi, hogy akár az összes függönyt lecserélhesse az ingatlanban. Termékeinket nem csupán esztétikai tulajdonságaikért érdemes választani, hanem azért is, mert az anyaguk is magas minős&eac