Nagykereskedésünk

Nagykereskedésünk:

Cím:

1036. Budapest, Fényes Adolf u.23.

Telefon: 06.1.250.2126

Fax: 06.1.437.0949

Mobil: 06.30.297.1449

Nyitvatartás:

H.-Cs.:7.30-16.00-ig

P.: 7.30-15.00-ig

Email: info@eurotextilkft.com

Sz.: Zárva!

 

Legyen textil nagykerünk partnere!

textil webáruházMéteráru boltja van, és szélesítené a termékpalettát? Filmek, színházi előadások háttérmunkáival foglalkozik, dekorációkkal és öltözékekkel kapcsolatos feladatokat végzi? Esetleg a divat világa érdekli, tervez, varr? Akkor Önnek textil nagykerünkre van szüksége!

Textil webáruházunkban kedvező áron tudjuk biztosítani termékeinket kiskereskedések, alkotók, designerek, varrónők számára. Nagykereskedésünkben minőségi lakástextilek, ruhaanyagok, szövetek, pamutok, vászon és selyem anyagok széles választékával várjuk érdeklődőinket. Célunk, hogy vásárlóink elégedettek legyenek termékeinkkel, márpedig ha Ön elégedett, akkor az Ön vevői és látogatói is azok lesznek! Textil webáruházunknak köszönhetően kényelmesen, online is leadhatja rendelését, ha nem szeretne, akkor nem szükséges személyesen is eljönnie hozzánk.

Bátran vegye fel a kapcsolatot textil nagykerünkkel! Óriási termékválaszték, kedvező árak és igény esetén hasznos tanácsok várják minden vásárlónkat! Termékeinkről bővebb információkért nézzen körül nálunk!

 

Kényelem és minőség egy helyen: online méteráru

Kényelem és minőség egy helyen: online méteráruMinőségi textilanyagokra van szüksége? A különféle méterárut széles körben fel lehet használni, hiszen lehet belőle lakástextil, hétköznapi, de akár alkalmi ruha is készülhet belőle.

Az áruházakban kapható, előre legyártott és elkészített termékek minősége, kínálata sokszor korántsem kielégítő, hiszen sokan vannak olyanok, akik egyedi, személyre szabott vagy különleges darabokat keresnek. Ilyenkor a méteráru megvásárlásával el lehet készíttetni vagy akár saját kezűleg megvalósítani a korábban megálmodott darabokat. Amennyiben Ön is minőségi textileket szeretne vásárolni, forduljon hozzánk bizalommal, és ismerje meg online méteráru kínálatunkat!

Mi tudjuk, hogy a minőségi méterárunak megvan a helye minden otthonban. Tartós és könnyen kezelhető vásznak, dekoratív, elegáns textilek, vidám mintás, színes anyagok - nálunk széles kínálatot talál magas minőségű, gyönyörű textilanyagokból, mindezt kedvező árakon kínáljuk Önnek!

Online méteráru üzletünkben kényelmesen megvásárolhatja azokat az anyagokat, amikre szüksége van! Nézzen körül nálunk, és vásároljon gyorsan, egyszerűen!

 

Méteráru nagykereskedésünk ruhaszalonok jelentkezését is várja!

Méteráru nagykereskedésünk ruhaszalonok jelentkezését is várja!Esküvői ruhaszalonja van? Egyedi alkalmi ruhák készítésével foglalkozik? Akkor Önnek méteráru nagykereskedésünkre van szüksége!

A különféle ruhaszalonokban folyamatosan szükség van minőségi alapanyagokra: csipkékre, organzákra, muszlinokra, szaténokra, selymekre és mindenre, ami látványos s és különleges. A szükséges nagy mennyiség miatt ezeket természetesen érdemes minél kedvezőbb áron beszerezni. Méteráru nagykereskedésünk szívesen áll rendelkezésére hosszú távon is esküvői és alkalmi ruhákhoz való anyagokkal, melyeket partnereinknek kedvezményes áron biztosítunk. Nálunk nagy választékot talál ezekből a textilekből, így érdeklődőinek maximálisan a kedvére tehet egyedi ruhakölteményeivel.

Szeretne Ön is elégedett partnereink közé tartozni? Nézzen körül nálunk, és ha termékeink elnyerték tetszését, bátran vegye fel velünk a kapcsolatot! Várjuk esküvői és alkalmi ruha szalonok jelentkezését is! Termékeinket megvásárolhatja online is, így a fizikai távolság sem jelenthet akadályt.

 

Miért érdemes textil nagykereskedésünket választania?

Miért érdemes textil nagykereskedésünket választania?Divattal foglalkozik vagy a ruhaiparban tevékenykedik és mindig az egyedi darabok gyártására törekedik? A minőséget és a változatosságot keresi a textiláruk kapcsán? Ha a kérdésekre igennel felelt, az ideális megoldás, ha textil nagykereskedésünk kínálata mellett dönt!

Textil nagykereskedésünkben fontosnak tartjuk, hogy mindig gazdag kínálattal várjuk ügyfeleinket, annak érdekében, hogy biztos megtalálják azokat a textilárukat, amiket már mindenhol kerestek, azonban egyetlen kereskedés kínálatában sem lelték meg. Nálunk bármilyen mintázatú, anyag összetételű textilárut megtalálhat, az egyszerűbb anyagoktól kezdve a különlegesebb, rafináltabb darabokig, ráadásul igyekszünk ügyfeleink egyedi kívánságait is teljesíteni, így, ha minket választ, időt és energiát takaríthat meg!

Textil nagykereskedésünk nemcsak a sokszínűségre törekszik, hanem a kedvező árakra is, így nálunk olyan anyagokhoz is hozzájuthat, amelyeket máshol igencsak magas vételárért szerezhetne be.

Ha szeretne közelebbről is megismerkedni kínálatunkkal, vagy van konkrét elképzelése arról, hogy milyen anyagra van szüksége, forduljon bizalommal textil nagykereskedésünkhöz, és vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

 

Itt a tavaszi kiegészítők ideje, böngésszen textil nagykereskedésünkben!

A tavasz jó alkalom arra, hogy megismerkedjen textil nagykereskedésünk legújabb kínálatával! Frissítse fel szalonja kínálatát, vagy készítsen saját kezűleg tavaszi kiegészítőket megrendelőinek!

Az egyik leghasznosabb tavaszi kiegészítő egy könnyű, színes sál, illetve kendő. A kendők reneszánszukat élik, hiszen tökéletesen fel lehet tenni a koronát egy tavaszi out fitre. Egy-két könnyű, színes kendő bárkinek jól jön, ha túl egyszerűnek, fantáziátlannak érzi a megjelenését, illetve az öltözékét. A tavaszi sálakkal azonban rögtön sikkesebb, elegánsabb, egyedibb lesz az összhatás, egy kendővel máris sikerül belecsempészni valamit viselőjének a saját stílusából az utcai szettbe!

Keressen fel minket bizalommal, és válogasson textil nagykereskedésünk szöveteiből, kelméiből, szebbnél-szebb anyagaiból az új, tavaszi kiegészítőkhöz is! Bővítse, frissítse méteráruit megrendelői legnagyobb elégedettségére, kérdéseivel pedig bátran vegye fel a kapcsolatot textil nagykereskedésünk munkatársaival!