Rólunk

BEMUTATKOZÁS

 

Üdvözöljük oldalunkon, örülünk a látogatásnak!

Tekintse meg termékeinket és vásároljon méteráru webáruházunkban!

Az Eurotextil Kft. 1991-ben alakult meg azzal a céllal,hogy a Magyar Nagyközönség is részesülhessen a divat színes és exkluzív világából. Több mint 20 éve a Közép-Európai textil piacvezető résztvevői vagyunk. Ennek köszönhetően a Magyar tervezők, Designerek és Jelmeztervezők kedvelt beszerzési forrásaivá váltak üzleteink és nagykereskedésünk. Választékunkat tizenkét országból (Olaszország, Franciaország, Spanyolország, Németország, Anglia, Taiwan, Kína, Dél-Korea) közel száz beszállítóval sikeresen együtt működve szerezzük be és a magyar piac ellátásán kívül több országban értékesítjük azokat (Szlovákia, Olaszország, Németország, Ausztria, Románia). Kollekciónkat az aktuális trendeknek és az aktuális igényeknek megfelelően alakítjuk színesebbre és szélesebbre. Budapesten és vidéken is nyitottunk üzleteket és mára a világhálót is alkalmazzuk, hogy termékein szélesebb körben elérhetőek legyenek. A ruházati termékek mellett lakástextilekkel is foglalkozunk. Dekor-lakástextil üzletünkben az aktuális készlet mellett mintasálakból is lehet rendelni és minden szükséges lakástextil is meg található. Weboldalunkon ötletekkel, hasznos tanácsokkal és inspirációval szeretnénk szolgálni az érdeklődőknek és a textilek szerelmeseinek.

Bármi kérdése van, kérem keressen minket elérhetőségeinken!

Kellemes nézelődést kívánunk! Eurotextil Kft. csapata


Méteráru webáruház: kényelmes vásárlás, kedvező árak!

méteráru webáruházMéterárut vásárolni mindig problémás, mindegy, hogy bútorszövetet, lakástextileket, vagy ruházati anyagokat szeretnénk vásárolni, hiszen egy üzletnek véges a tárolási kapacitása, és nem biztos, hogy pont olyan szövetet is tart, amilyenre szükségünk van. Egy méteráru webáruházzal azonban nem lehet ilyen gond, mivel lényegesen komolyabb árukészletet tud felvonultatni, mint egy kisebb szaküzlet.

A mi méteráru webáruházunkkal is hasonló a helyzet: szinte bármilyen méterárut be lehet tőlünk szerezni, és egyszerűen meg lehet találni azt a terméket, amire szükség van, legyen az műbőr, filc, vagy esküvői textília. A rendelés egyszerű, hiszen csak az igényelt méretet kell megadni, majd néhány kattintás, és már csak meg kell várni a futárt, majd el is kezdődhet a munka az új méteráruval.

Méteráru webáruházunkban a hobbi-varrónők számos ruházati anyag közül választhatnak, így a teljes ruhatárukat feltölthetik egyedi ruhadarabokkal. A férfiaknak szánt anyagokkal együtt többezernyi tételből lehet rendelni, így mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb textileket. Mivel közeleg a tél, a kabátszövetek között is érdemes keresgélni, hiszen ezek között is lehet találni olyanokat, amelyek a legújabb divatnak is megfelelnek!

A lakberendezés szerelmesei sem maradhatnak ki, hiszen lakástextileink a legkiválóbb minőséget képviselik, és mivel szintén hatalmas választékban állnak vásárlóink rendelkezésére, mindenféle stílusú otthonhoz fellelhető a megfelelő függönyanyagok, bútorszövetek, vagy akár ágyneműhöz való textilek. Ha szeretne stílusos otthont teremteni, méteráru webáruházunk az ideális választás!

Ezeken felül különleges alkalmakra, esküvőre, gyermekek számára is kínálunk textileket, de műbőr és bélésanyag is vásárolható méteráru webáruházunkban.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, tekintse meg méteráru webáruházunk kínálatát, majd rendeljen egyszerűen, az otthonából! Ha kérdése lenne termékeinkről, vagy a rendelés menetéről, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!